Over ons

Naast bescherm en opbergsystemen verkopen wij prentbriefkaarten op beurzen / markten en via internet. Zowel Nederlandse kaarten,zeer breed gesorteerd aantal thema’s en Buitenlandse kaarten op land gesorteerd. De meeste kaarten uit ons assortiment zijn van ca.1900 tot ongeveer 1970 (zw/w kleinformaat).

Beursimpressie

Als klein jongetje is Jan Boonstra begonnen met verzamelen van postzegels. En toen een oude buurvrouw met wat oude ansichten aan kwam zetten begon hij daarmee te verzamelen. Het liep al snel uit de hand en voordat hij het wist had hij een schoenendoos vol. De kaarten die hij niet kon gebruiken verkocht hij op de rommelmarkt en dat liep goed. Voor het geld kocht hij weer nieuwe en dat ging maar door. De hobby loopt uit de hand, van rommelmarkten naar de eerste verzamelbeurzen in Den Helder, Hoorn, Leeuwarden etc. met zijn vader als privé- chauffeur. Nadat hij het rijbewijs haalde breide zijn voorraad uit naar een professionele kraam vol met prentbriefkaarten. Nu is hij al vele jaren één van de weinige handelaren die er zijn brood mee kan verdienen  (sinds 2000) en kan daarom ook zeggen dat hij jarenlange ervaring heeft in de prentbriefkaarten! Sindsdien heeft hij ook plastic beschermhoezen en opbergsystemen in zijn assortiment.Tevens is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Van Prentbriefkaartenverzamelaars (NVVP) en organiseert hij zelf diverse beurzen.

De verkoop van kaarten op het internet wordt via Marktplaats (topo NL.) en catawiki (partijen) gedaan, klik op marktplaats of catawiki voor ons huidige assortiment!

Wij kopen ook in! Klik hier voor meer informatie.

Als u wilt weten op welke beurzen wij staan, klik dan hier!!


Wij zijn aangesloten bij:

nvvp postman
Bestuurslid NVVP


Member of PTA

Kaartenbeurs Leeuwarden 1997
Simmer 2000, uiteindelijk gehouden op 15 & 16 Juli
2001
0