Taxatie prentbriefkaarten

Taxatie prentbriefkaarten: Heeft u nog een stapeltje, schoenendoos of album(s) met oude ansichten en/of oude foto’s e.d. (voor 1960) en wilt u deze verkopen? Of heeft u verzameld en wilt u stoppen? Dan kunt u bij ons terecht. Oude prentbriefkaarten/ postkaarten/ ansichtkaarten er zijn meerdere benamingen voor, deze kunnen geld waard zijn.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, staan er om bekend dat we een eerlijke prijs geven en kennen de ins & outs van de kaartenwereld goed in Binnen en Buitenland. Voor topkaarten worden top prijzen betaald en hebben ook belang bij minder zeldzaam materiaal. Het maakt niet uit of het Nederland, Buitenland of Thema & Fantasie kaarten zijn. Foto albums van vakantiereizen e.d. portretfoto’s, stereofoto’s, oude kabinetfoto’s en carte de visite (op karton), wij kunnen veel gebruiken.

Taxatie prentbriefkaarten & oude ansichtkaarten

De waarde van de kaarten hangt af van de kwaliteit, zeldzaamheid en het vraag & aanbod. Het is moeilijk dit ongezien te beoordelen.
Daarom doen wij graag een vrijblijvende  taxatie op uw kaarten. Wij komen met veel plezier bij u langs( bij een redelijke hoeveelheid) maar u mag natuurlijk ook bij ons langs komen als u dat liever heeft. Bij kleinere hoeveelheden kunt u ook foto’s toesturen via Whatsapp, e-mail of WeTransfer. Bij een wederzijds akkoord betalen wij contant of via een directe bankoverschrijving.

Daarnaast taxeren wij ook voor het vaststellen van de verzekeringswaarde.

Aanbod van kaarten

Wij verkopen diverse soorten prentbriefkaarten op beurzen en markten en via het internet. Wij hebben een zeer groot en goed gesorteerd aanbod met regelmatig nieuwe aanwinsten zowel Nederland, Buitenland en diverse fantasie en onderwerpen. Kijk op onze beurzen en markten agenda waar wij staan of bekijk ons assortiment van oude prentbriefkaarten e.d. op het internet via Marktplaats ( topo Nederland) of Catawiki ( partijen) Als u op de blauwe tekst klikt of op het plaatje van Marktplaats of Catawiki dan vind u ond huidige aanbod.

Over ons

Naast bescherm en opbergsystemen verkopen wij prentbriefkaarten op beurzen / markten en via internet. Zowel Nederlandse kaarten, zeer breed gesorteerd aantal thema’s en Buitenlandse kaarten op land gesorteerd. De meeste kaarten uit ons assortiment zijn van ca.1900 tot ongeveer 1970 (zw/w kleinformaat).

Als klein jongetje is Jan Boonstra begonnen met verzamelen van postzegels. En toen een oude buurvrouw met wat oude ansichten aan kwam zetten begon hij daarmee te verzamelen. Het liep al snel uit de hand en voordat hij het wist had hij een schoenendoos vol. De kaarten die hij niet kon gebruiken verkocht hij op de rommelmarkt en dat liep goed. Voor het geld kocht hij weer nieuwe en dat ging maar door. De hobby loopt uit de hand, van rommelmarkten naar de eerste verzamelbeurzen in Den Helder, Hoorn, Leeuwarden etc.

Contact

Bel of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie.

 

J Boonstra taxatie prentbriefkaarten & oude ansichtkaarten

0