Taxatie en inkoop van oude ansichtkaarten / prentbriefkaarten

Heeft u nog een stapeltje, schoenendoos of album(s) met oude ansichten en/of oude foto’s e.d. (voor 1960) en wilt u deze verkopen?
Of heeft u verzameld en wilt u stoppen? Dan kunt u bij ons terecht. Oude prentbriefkaarten/ postkaarten/ ansichtkaarten er zijn meerdere benamingen voor, deze kunnen geld waard zijn.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, staan er om bekend dat we een eerlijke prijs geven en kennen de ins & outs van de kaartenwereld goed in Binnen en Buitenland. Voor topkaarten worden top prijzen betaald en hebben ook belang bij minder zeldzaam materiaal. Het maakt niet uit of het Nederland, Buitenland of Thema & Fantasie kaarten zijn. Foto albums van vakantiereizen e.d. portretfoto’s, stereofoto’s, oude kabinetfoto’s en carte de visite (op karton), wij kunnen veel gebruiken.

Taxatie en inkoop van oude ansichtkaarten, oude foto’s en  prentbriefkaarten

De waarde van de kaarten hangt af van de kwaliteit, zeldzaamheid en vraag & aanbod. Het is moeilijk dit ongezien te beoordelen.
Daarom doen wij graag een vrijblijvende  taxatie op uw kaarten. Wij komen met veel plezier bij u langs( bij een redelijke hoeveelheid maakt de afstand niet uit) maar u mag natuurlijk ook bij ons langs komen als u dat liever heeft. Bij kleinere hoeveelheden kunt u ook foto’s toesturen via Whatsapp, e-mail of WeTransfer. Bij een wederzijds akkoord betalen wij contant of via een directe bankoverschrijving.

Daarnaast taxeren wij ook voor het vaststellen van de verzekeringswaarde.

Bel of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie.

 

J Boonstra taxatie en inkoop van oude ansichtkaarten & prentbriefkaarten

0